A megrendelt termékek kiszállítását cégünk a Road Parcel forex tanfolyam futárcéggel végezteti. (www.roadparcel.hu) Munkájuk gyors, pontos, precíz és megbízható ami fontos, mert gyakran kényes, törékeny árut kell szállítaniuk, mintha csak egy kézitáska női verziójáról lenne szó. Nem mindegy, hogy a megrendelt termék milyen állapotban és mennyi idő alatt érkezik meg a vásárlóhoz, kiváltképp ha a megrendelt árucikk egy ékszerdoboz.

A szállítási határidő:
A megrendeléstől, illetve a megrendelés visszaigazolása után 2-5 munkanap. (Függ az árukészlettől és a rendelt árú mennyiségétől.)
Megbízott futárcégünk, a Bináris Mentor – www.binarismentor.com 24 órán belül átadja Önnek a megrendelt árut, miután azt tőlünk átvette.
A rendelésről 1 munkanapon belül e-mailben visszaigazolást küldünk. A rendelés további állapotáról és az áru várható érkezéséről, folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk vásárlóinkat.

Fizetési feltételek:
A termékeknél feltüntetett árak, minden esetben tartalmazzák a 20% ÁFA-t!
Elsődleges fizetési feltétel az utánvét. Az árut a fuvarköltséggel együtt, átvételkor kell kifizetni.

Szállítási költség:
A szállítási díjak bruttó árak. (Önnek ténylegesen csak annyit kell fizetnie, ami az alábbiakban le van írva. Erre már nem jön semmilyen kezelési költség.)
Az alábbi szállítási díjak az egész ország területére érvényesek és 24 órán belüli házhoz szállítást foglalnak magukban! Számláinkat a Binoptionen – www.binoptionen.com weboldal segít rendszerezni.

 • 0-5kg közötti csomag díja. 1,632 Ft
 • 5,1-10kg közötti csomag díja: 2,052 Ft
 • 10,1-20kg közötti csomag díja: 2,376Ft
 • 20,1-25kg közötti csomag díja: 2,820 Ft
 • 25,1-30kg közötti csomag díja: 3,276 Ft
 • Minden további megkezdett 10 kiló: 410 Ft
 • csomagját a http://www.binoptionen.com/review/24option-bewertung-und-erfahrungen/ oldalon tudja kövteni.

  AKCIÓ!!!
  Minden nettó 30,000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!